Wat zeggen anderen?

Ik ging naar Greet omdat ik "eindelijk mezelf wou worden".

Afgooien wat niet meer bij me hoorde en mijn pure zelf ontdekken.
Sommige dingen des leven werden in mijn lichaam opgeslagen waardoor angst vaak een eerste reflex was, ik vanuit oude patronen reageerde op situaties en mezelf nog niet helemaal graag zag en dus naar volle waarde schatte.

Een lichaam spreekt een taal die Greet intuïtief perfect aanvoelt. Ze heeft mijn zenuwstelsel ontlast of zo en op die manier de nodige ruimte gecreëerd om opnieuw te leren voelen.
Hierdoor voel je je eigen kern, wie je echt bent, dat het ok is om er te zijn, te ontspannen en uiteindelijk te floreren. Het groeit heel subtiel, keer na keer en plots denk je "tiens, ik voel me anders". Haar behandelingen zenuwreflexologie zetten me meer in mijn kracht, hebben me bevrijd en ondersteunen zo mijn persoonlijke groei.
Iedereen die op zoek is naar zijn ware zelf zou gebaat zijn om bij Greet langs te gaan. Ze is een kado. Trust the process.

- G.D. -

Greet,
toen ik voor het eerst bij je langskwam voor voetreflexologie, verwachtte ik vooral een verlichting op fysiek vlak. Little did I know… It’s so much more… De sessies met jou hebben mij veel inzichten gebracht. Je pikt heel snel op wanneer het voor mij te veel wordt, en door jouw input ben ik me daar zelf veel bewuster van geworden. Dat alleen al is een enorm geschenk. Dank je wel! Ik kijk al uit naar een volgende sessie
- L.V. -


Greet leert me thuiskomen in mijn eigen lichaam.

Haar magische handen doen me telkens tot rust komen, laten me zakken in mijn lijf en leren mij te voelen ipv te denken. Greet geeft me inzichten en leert me verbanden leggen tussen mijn fysieke klachten en mijn innerlijke blokkades. Zonder haar zou ik niet zijn wie ik nu geworden ben. Ik wens iedereen een Greetje toe.

Bedankt om er altijd te zijn

- Bo -

Greet is een fantastische voetreflexologe die echt de tijd neemt om naar je te luisteren en je te begrijpen. Haar behandelingen hebben mijn leven verbeterd door stress te verminderen en mijn algehele welzijn te verbeteren. Ik voel me na elke sessie ontspannen en energieker. Greet heeft een unieke gave om blokkades in mijn lichaam op te sporen en te verhelpen. Haar warme en professionele aanpak zorgt ervoor dat ik me altijd op mijn gemak voel. Ik ben haar diep dankbaar voor de positieve veranderingen die ze in mijn leven heeft gebracht. Dankzij Greet heb ik meer balans en harmonie in mijn leven gevonden. Ik kan haar niet genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar fysieke en emotionele welzijn.

- Perla Van Belle -

SLAAN EN ZALVEN

Zij was bij onze eerste ontmoeting een vreemde voor mij.
Nu, na een drietal sessies noem ik haar:

‘De vrouw die via haar kennis, haar wijsheid, haar gevoeligheid,
haar kordaatheid en jouw voeten, in staat is
je lichaam terug te brengen bij je ziel.’
Ze slaagt erin je pijn en je verholen wonden
te provoceren tot die uit hun grot en in het Licht komen.
Dat is het ogenblik dat Greet overgaat tot ZALVEN.
Maar niet alleen Greet zalft, je hele ZIJN zalft zachtjes mee tot
je lichaam en je ziel terug dezelfde taal spreken.

De taal van EENHEID
De taal van de LIEFDE
De taal van THUIS.

- Riet Lenaerts - Practical Shaman -

Samenzijn met jou is toekomen in een haven : een ankerplaats die je liefdevol tot rust brengt met steeds een luisterend oor en je vertrouwen geeft in jezelf ...

- Eldjarn -

Enkele jaren geleden ontmoette ik Greet. Een goeie vriendin had haar behandeling en aanpak geprezen. En zo kwam ik bij haar terecht. Niet zozeer bij een voetreflexoloog. Bij Greet.

In die jaren is een bezoekje aan Greets praktijk een vaste routine voor me geworden. De baseline van m’n zelfzorg. En eigenlijk weet ik er nog steeds niet het fijne van. Van wat zij doet via de voet. Van haar magie.

Maar begrijpen hoeft niet, ik voel me meer dan dankbaar voor het resultaat. Greet voelt aan en leeft in. Met haar geef jij het mooiste cadeau aan jezelf: neurologisch dieptewerk, een moment van reconnectie met je totale zelf en uiteindelijk de zachte kracht om verder te gaan.

- Mieke -

Greet huyghebaert, is nu de enige persoon die ik nog met mijn voeten laat spelen. Dat was vroeger wel anders... Mijn ervaringen bij haar behandelingen gaan van tieren naar tranen van geluk naar pijn tot bulderlachen. Alle emoties of je ze nu kent, erkent of van het bestaan niet afwist passeren de revue. of je dit nu wilt of niet.

Wat het doet? Wat het juist doet? Wie kan het met zekerheid zeggen. Mij brengt het meer en meer in rust met mezelf en met mijn omgeving.

Het enige wat je moet doen is je openstellen voor haar kunde. De rest komt uiteindelijk vanzelf.
Ik ben de persoon die mij haar heeft leren kennen dan ook heel dankbaar.
Alles is veranderlijk rond ons. Het maakt het wel makkelijk als je die veranderingen zelf in rust en seriniteit beleeft.
Dank je Greet. ik ben fan.

- Miguel Wensch -

Greet is zeer gastvrij en zorgt ervoor dat je je snel thuis en op je gemak voelt. Greet heeft aandacht voor detail maar ook voor de gehele mens. Hierbij hecht ze veel belang aan het welbevinden van haar cliënten. Haar aanpak is professioneel, empatisch, zachtaardig en liefdevol. Ze biedt de mogelijkheid om jezelf te zijn en om in een ontspannen sfeer rustig te genieten. De gezondheid van lichaam, geest en ziel boeien haar en vanzelf

sprekend staat ze klaar om met deskundig advies al jouw vragen te beantwoorden. De kracht van Greet komt uit het hart: ze kijkt met het hart en luistert met het hart. Een aanrader voor allen die relaxatie, diepe rust en vrede zoeken en hun algehele welbevinden een boost willen geven. Ontdek opnieuw de balans in je leven, ... Greet is bereid om je hierbij te helpen en jou op deskundige wijze te gidsen..

- Franky

je gaat moeilijke gesprekken niet uit de weg: bedachtzaam, voorzichtig, eerlijk complimentjes-gever

je geeft om mensen,

je geeft aan mensen via de voetjes , maar ook via aandacht, tijd, interesse, doorvragen, mensen laten nadenken, ...

je ziet krachten in mensen die ze zelf niet zien en door dit te benoemen, ga je nadenken en kunnen er dingen veranderen

= je bent een coach

- Ann -

Voor mij ben jij een prachtige vrouw. Jouw bevlogenheid werpt stimuli op jezelf en naasten. Wat jou trekt, verdiep je. Je waarderend karakter stelt de ander gauw op het gemak. Met jouw open ontvankelijkheid bied je een welgekomen thuisgevoel aan.

Je straalt gemeende interesse in de ander uit met je gerichte vraagstelling, zonder uit te horen en op te dringen.

Je weet jouw warmte gebalanceerd te verdelen en houdt voldoende over voor jezelf, mooi!

- Deborah -

'De eerste keer wist ik niet of ik wel degelijk in aanmerking kwam voor die coaching. Ik wist alleen dat ik niet kon verder doen zoals ik bezig was, maar geen idee hoe. De wijze les van: ik ben ik en ik mag er zijn zoals ik ben - doet wonderen. Echter zonder het onderstaand proces sorteerden deze woorden geen effect.

Tijdens de gesprekken is er gaandeweg iets losgekomen, ik heb het gevoel rustiger te zijn. Jij hebt mij geholpen de ogen te openen. De tips die je mij gegeven hebt om uit te testen in mijn directe omgeving hebben ook goed resultaat opgeleverd. Ik voel me bevrijd.

De voetreflexologie ter ondersteuning van de gesprekken heeft mee geholpen in het proces van de aanvaarding. De eerste sessie heeft echt een dam gebroken, het is mooi daar, ik moet geen schrik hebben om daar te zijn. Daar omschrijf ik als een plek met prachtige kleuren en een sereen gevoel.

Bedankt Greet!'

- Roos -

Bedankt voor je vragen en je tips.

Bedankt voor je hartverwarmende en geruststellende lach.

Bedankt voor je geduld om de sessie op mijn tempo te laten doorgaan.

Bedankt voor je zachte en doortastende handen die me nu op wolkjes laten lopen.

Bedankt voor je knuffel die mijn hart heeft warm gemaakt.

- C. -

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.