Wat zeggen anderen?

Eldjarn

Samenzijn met jou is toekomen in een haven : een ankerplaats die je liefdevol tot rust brengt met steeds een luisterend oor en je vertrouwen geeft in jezelf ...

Franky

Greet is zeer gastvrij en zorgt ervoor dat je je snel thuis en op je gemak voelt. Greet heeft aandacht voor detail maar ook voor de gehele mens. Hierbij hecht ze veel belang aan het welbevinden van haar cliĆ«nten. Haar aanpak is professioneel, empatisch, zachtaardig en liefdevol. Ze biedt de mogelijkheid om jezelf te zijn en om in een ontspannen sfeer rustig te genieten. De gezondheid van lichaam, geest en ziel boeien haar en vanzelf

sprekend staat ze klaar om met deskundig advies al jouw vragen te beantwoorden. De kracht van Greet komt uit het hart: ze kijkt met het hart en luistert met het hart. Een aanrader voor allen die relaxatie, diepe rust en vrede zoeken en hun algehele welbevinden een boost willen geven. Ontdek opnieuw de balans in je leven, ... Greet is bereid om je hierbij te helpen en jou op deskundige wijze te gidsen..

Ann

je gaat moeilijke gesprekken niet uit de weg: bedachtzaam, voorzichtig, eerlijk

complimentjes-gever

je geeft om mensen, je geeft aan mensen via de voetjes , maar ook via aandacht, tijd, interesse, doorvragen, mensen laten nadenken, ...

je ziet krachten in mensen die ze zelf niet zien en door dit te benoemen, ga je nadenken en kunnen er dingen veranderen

= je bent een coach

Deborah

Voor mij ben jij een prachtige vrouw. Jouw bevlogenheid werpt stimuli op jezelf en naasten. Wat jou trekt, verdiep je. Je waarderend karakter stelt de ander gauw op het gemak. Met jouw open ontvankelijkheid bied je een welgekomen thuisgevoel aan.

Je straalt gemeende interesse in de ander uit met je gerichte vraagstelling, zonder uit te horen en op te dringen.

Je weet jouw warmte gebalanceerd te verdelen en houdt voldoende over voor jezelf, mooi!

Roos

'De eerste keer wist ik niet of ik wel degelijk in aanmerking kwam voor die coaching. Ik wist alleen dat ik niet kon verder doen zoals ik bezig was, maar geen idee hoe. De wijze les van: ik ben ik en ik mag er zijn zoals ik ben - doet wonderen. Echter zonder het onderstaand proces sorteerden deze woorden geen effect.

Tijdens de gesprekken is er gaandeweg iets losgekomen, ik heb het gevoel rustiger te zijn. Jij hebt mij geholpen de ogen te openen. De tips die je mij gegeven hebt om uit te testen in mijn directe omgeving hebben ook goed resultaat opgeleverd. Ik voel me bevrijd.

De voetreflexologie ter ondersteuning van de gesprekken heeft mee geholpen in het proces van de aanvaarding. De eerste sessie heeft echt een dam gebroken, het is mooi daar, ik moet geen schrik hebben om daar te zijn. Daar omschrijf ik als een plek met prachtige kleuren en een sereen gevoel.

Bedankt Greet!'

C.

Bedankt voor je vragen en je tips.

Bedankt voor je hartverwarmende en geruststellende lach.

Bedankt voor je geduld om de sessie op mijn tempo te laten doorgaan.

Bedankt voor je zachte en doortastende handen die me nu op wolkjes laten lopen.

Bedankt voor je knuffel die mijn hart heeft warm gemaakt.