Welke behandelingen?

Ik combineer technische kennis met mijn diepe intuïtieve aanvoelen, vaak fungeer ik als een kanaal.
Bij sommige behandelingen werk ik diep door in het weefsel en het bot, bij andere speel ik met subtiele energie.
Alle behandelingen zorgen voor flow, onontgonnen potentieel heeft de kans om vrij te komen, activeren het zelfgenezend vermogen.

Voetreflexologie (intens)

Dit is een diepe behandeling, tot tegen de pijngrens. (lees: een deugddoende pijn)
Via reflexzones, dit zijn gebieden op de voeten die verbonden zijn met organen, botten, spieren, klieren, wordt het lichaam weerspiegeld in de voeten.
Het stimuleren van deze zones zorgt voor activatie van het lymfenstelsel, het afvoeren van afvalstoffen, het verminderen van stress (lichamelijk, geestelijk en emotioneel), kortom voor een herstelling van het algehele evenwicht.

Zenuwreflexologie (intens)

Erg intens: ik werk met pijnprikkels, de duur van de pijn bepaalt waar er dieper op ingegaan mag worden. Ideaal bij trauma dat rijp is om gezien en bevrijd te worden. Deze behandeling vraagt al jouw aandacht, je focus op de duur van de pijn en je blik op wat jouw lichaam jou te vertellen heeft. Het kan zorgen voor felle releases.
Zenuwreflexologie is een bijzondere behandelwijze aan de voet waarbij het zenuwstelsel centraal staat.
Alle prikkels (informatie) in het lichaam, worden opgevoerd naar de hersenen via het ruggenmerg; bijv. een enkelverzwikking, hernia, buikkrampen, stress of werkdruk… De hersenen verwerken deze prikkels, bewust of onbewust krijg je een reactie terug in het lichaam.
De behandeling bestaat uit:
  • Een totaal benaderen van alle klachten
  • Het aandrukken van zenuwreflexpunten aan de voet
  • Het behandelen van organen en hormonen volgens het concept van de zenuwreflexologie
Voor acute en chronische klachten zoals rug- en nekklachten, klachten in het bewegingsstelsel (frozen shoulder, chronische peesaandoeningen, carpaal tunnelsyndroom, hielspoor), ontstekingen in gewrichten, zenuwpijnen, migraine en andere hoofdpijnen.

Psychozonemassage (ontspanning)

Zit je hoofd vol, dan is deze ritmische behandeling een weldaad. Van alles wat ik aanbied, lijkt deze behandeling het meest op een massage, het werkt opruimend op fysiek en mentaal gebied.
Lichaam en geest worden gereinigd en gaan beter functioneren via deze ritmische behandeling, waarin de 5 elementen (hout, vuur, aarde, metaal en water) zijn verwerkt.

Precisiereflexologie (subtiel energetisch)

Ben je sensitief, dan kun je tijdens deze behandeling de energie door je heen voelen zinderen. Erg subtiele manier van aanraken, maar daarom niet minder intens.
Er wordt gewerkt met de subtiele energie van de klant en gaat ervan uit dat het lichaam een dynamisch systeem is dat voortdurend onderhevig is aan verandering. Elk lichaam heeft zijn eigen gecompliceerd netwerk van communicatie. Deze energieën, eigen aan de persoon, worden gebruikt om op alle niveau’s (lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel) homeostase (balans) te bereiken.

Safe embodiment touch (subtiel energetisch)

Het scannen en openen van de chakra’s, heel subtiele, zachte, bewuste benadering. Het brengt lichaam, ziel en geest in een staat van rust/zijn, waarin spanningen op allerlei gebied kunnen worden bevrijd.
Aanraking is een taal die het lichaam meteen herkent. Het kan iemand doen stralen, tot rust laten komen of net doen verstijven. Het safe embodiment touch proces is een en-en verhaal waarbij de intentie van de aanraking net zo belangrijk is als de conditioneringen van de ontvanger.

Metamorfosemassage (subtiel energetisch)

Raakt diepere lagen van het (onder)bewustzijn aan.
Metamorfosemassage is een eenvoudige techniek, die verandering van binnenuit op gang brengt. De behandeling bestaat uit een lichte aanraking van het reflexgebied van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd.